Dutch English Francais German Spanisch


Home

De opmars van MAAX® begon in 1969 met de oprichting van Modern Fiberglass and Metal en al snel groeide MAAX® uit tot een toonaangevende producent van moderne whirlpool systemen in de spa branche.

 

MAAX® werd al snel een synoniem voor langdurige kwaliteit en innovatie.

MAAX® breidde zich verder uit in de spa branche door het overnemen van bedrijven als Coleman Spas, Savannah and Manhattan, de makers van de Infinity and Lifestyle lijn.

Vandaag de dag is MAAX® bekend om zijn superieure en innovatieve ontwerpen. Van het verzinkte stalen frame, dat een veel grotere structurele stabiliteit biedt dan het hout dat van oudsher gebruikt werd, tot de Thermo-Lock™ isolatie, de beste in geluid- en warmtemanagement.

 

NIEUW!

Besturing van uw spa via WiFi
Wilt u weten wat de status is van uw spa? Download de gratis app via iTunes, App Store of Google Play. Zoek op ‘MAAX Collection - Spa Control’, verbind uw iPhone of Android toestel (of tablet) met het WiFi netwerk van uw spa, synchroniseer uw spa met uw thuisnetwerk en u kunt zien of de spa op temperatuur is voor als u straks heerlijk wilt gaan ontspannen! Bovendien kunt u makkelijk controleren of de filtertijden goed ingesteld zijn en of er problemen zijn met uw spa.

 

 


MAAX Spas Urban Series< terug | afdrukken | tekst | Home